• Tilsted Skole
    Dorrit Kvejborg den 18-10-2018
    Efterårsferien.
    Der arbejdes på højtryk med udearealerne omkring SFO indgangen.
  • Kristian Mogensen den 24-09-2018
    Folkeskolernes dag den 7. november

Til kommende børnehaveklasse-børn og –forældre

Vi vil gerne invitere alle interesserede til åbent hus i forbindelse med indskrivning.
    Vi glæder os til at vise jer vores skole og fortælle, hvad vi kan tilbyde kommende
    elever.
    Programmet for dagen ser således ud:
    Fra 13:00 til 14:00 er der åbne klasser, hvor I er meget velkomne til at kigge ind og se, hvad eleverne laver.
    Fra 14:00 – 17:00 er SFO’en åben, og her vil vi også meget gerne have besøg.
    Klokken 15:30 er der et kort fælles oplæg om skolen og mulighed for at stille spørgsmål. Ledelsen og skolebestyrelsen vil være til stede.

Der er frisk kaffe, saftevand og kage hele dagen.

Hvis tidspunktet for at besøge skolen ikke passer jer,
           så kontakt os endelig for et besøg på et andet tidspunkt.

Store morgensangsdag

Som vi kan

Nyhed billede
I dag var vores morgensang et bragende fyrværkeri og en sprudlende fontæne af gode indslag.
Ud over de to fællessange, så blev Sepanta kåret som vinder af vores årlige talentkonkurrence med en flot, flot klaverudgave af "Despacito".
Derefter sang 1. og 2. klasse og modtagerklassen "Sensommervise".
Så blev det 4.a's tur til at blive hyldet for deres flotte 3. plads i Historiedysten, som blev afgjort på Frederiksborg Slot i Hillerød. Tillykke til dem...
Og så endelig inden den sidste fællessang sluttede 6. klasse af med at hylde Kim Larsen og spille Jutlandia i en flot, flot version.
Sikke en dag. Og så skal vi have motionsløb. Og SÅ skal vi have efterårsferie.
God ferie til alle
  • 25-10-2018