Tilsted skole er beliggende i et attraktivt kvarter i den sydlige del af Thisted tæt ved fjord og skov.

Det er en mellemstor grundskole, en moderne skole med dybe rødder. Skolen har haft 75 års jubilæum,

men der har været bedrevet skole i Tilsted i mere end 400 år.

Skolen er baseret på grundlæggende værdier som tryghed, faglighed, ligeværd, fællesskab og hjertevarme.

På disse værdier er der skabt en skole, der lever op til sit motto: " Tilsted skole - et godt sted at være, et godt sted at lære".

Værdier, der har ageret som stabile pejlemærker i implementeringen af Folkeskolereformen. Vi har en eftertragtet arbejdsplads med

høj social kapital med en diskurs præget af åbenhed, tillid og indflydelse. Vi har en engageret forældregruppe, der bakker

op omkring skolen og interesserer sig for deres børns skolegang.

Skolen er 6-klasset med ét spor., og vi har også en modtagerklasse for børn på mellemtrinnet.

Elevtallet er i skoleåret 17/18 191, og der er ansat 16 lærere.

Skolen fremstår med velholdte bygninger og dejlige udearealer.